17 juni 2017

(DE)MONTAGE SERVICE

Kunt u nog geen schroevendraaier van een zaag onderscheiden? Twijfel dan niet en schakel onze montageservice in. Wij beschikken over een grote hoeveelheid gereedschap, waardoor wij altijd het juiste bij de hand hebben voor het schadeloos (de)monteren van uw meubels.

Uw contact persoon zal een inventarisatie maken van wat er precies ge(de)monteerd dient te worden.

Dit kan op 2 manieren:

  1. U kunt ervoor kiezen om zelf foto’s en een filmpje te maken van uw meubels welke ge(de)monteerd dienen te worden. Hierdoor kunnen wij gemakkelijk op afstand en in korte tijd een inventarisatie maken en een offerte voor u opmaken.
  2. Als tweede optie kunt u ervoor kiezen dat wij bij u langskomen en samen alles langslopen wat ge(de)monteert dient te worden. Nadat wij bij u langs zijn geweest zullen wij een offerte op maat maken voor u.

De tarieven van deze service kunt u hier vinden.

Kwaliteitswaarborging

De kwaliteit van uw meubels gaan achteruit door het meermaals monteren en demonteren, doordat er bijvoorbeeld speling ontstaat tussen verschillende panelen. Om dit te voorkomen wordt door onze monteur altijd een inschatting gemaakt van de noodzaak om het meubelstuk te demonteren, zodat u uw geliefde meubels in perfecte staat weer kan laten pronken in uw nieuwe woning.