Nationale verhuizing

Duurzaam en klantgericht binnen Nederland verhuizen met Ecomovers

Wij kunnen u zeer voordelig verhuizen binnen Nederland. wij hebben inmiddels veel ervaring met nationale verhuizingen, zowel groot als klein. Meestal verhuizingen wij in Noord-Holland en Zuid-Holland, maar daar buiten is voor ons ook geen probleem.

Verhuizen is veelal een zeer stressvolle gebeurtenis, waardoor u gebaat bent bij de professionele en snelle service van het team van Ecomovers. U communiceert uw gehele verhuizing met één aangewezen contactpersoon waardoor miscommunicatie veelal wordt voorkomen. Toch vragen? Wij staan altijd voor u klaar! 

Naast verhuizen kunt u bij Ecomovers ook gebruik maken van diverse aanvullende diensten zoals (de)montage service voor die ene ingewikkelde kast. Of maak gebruik van onze inpakservice als u nu al opziet tegen al dat inpakken. 

Doet u liever zoveel mogelijk zelf vraag dan eens naar de diverse inpakmaterialen die Ecomovers kan leveren en kijk ook eens naar onze handige inpaktips! 

Maak een video van uw huis en profiteer van 5% korting!

Binnen 24 uur een offerte op maat!

Vraag uw offerte aan

Gratis en vrijblijvend

Binnen 24 uur reactie

Duurzaam en zorgeloos verhuizen

Wij kunnen u zeer voordelig verhuizen binnen Nederland. Wij hebben inmiddels veel ervaring met korte en verre verhuizingen, voornamelijk met verhuizingen in de omgeving Haarlem, Alkmaar en Amsterdam.

De verhuisservice van Ecomovers

Verhuizen kan soms voor erg veel stress en drukke situaties zorgen. Wij van Ecomovers zijn zeer ervaren verhuizers, waardoor wij weten waar u tegenaan gaat lopen en wij u hier dus snel en professioneel mee kunnen helpen. U vraagt en wij zorgen voor een snelle en stressloze verhuizing!

Tijdens uw eerste contact wijzen wij u een vast contactpersoon aan, deze persoon zal alle stappen samen met u doorlopen. U kunt altijd contact opnemen met de aangewezen persoon in het geval van vragen, wij zijn bereikbaar via WhatsApp, e-mail, telefoon en sms.

Door één vast persoon uw inventarisatie te laten doen, vragen te beantwoorden, afspraken te maken en zelf ook de verhuizing te laten doen minimaliseren wij de kans op miscommunicatie.

Nationale verhuisservice

Of u nu een klein of groot huis heeft, u wilt dat uw verhuizing snel en zonder zorgen zal verlopen. Door persoonlijke service en snelle communicatie kunnen wij uw verhuizing snel en zonder zorgen voor u uitvoeren.

Uw voordelen

  • Snelle en persoonlijke communicatie
  • Een vast contactpersoon
  • Ervaren en gemotiveerde verhuizers
  • Scherpe en heldere tarieven

Werkwijze

Uw contactpersoon zal uw inventarisatie doen.

Wij hebben twee verschillende werkwijzen.

  1. U kunt ervoor kiezen om een filmpje van uw huis te maken waardoor wij gemakkelijk op afstand en in korte tijd een inventarisatie kunnen maken van uw huis en de kosten om alles te verhuizen. Na deze inventarisatie zullen wij een offerte op maat maken voor u.
  2. Als tweede optie kunt u ervoor kiezen dat wij bij u langskomen en samen het hele huis doorlopen om een juiste inschatting te maken van wat er allemaal mee verhuist moet worden. Na deze inventarisatie zullen wij een offerte op maat maken voor u.

Indien u kiest voor optie 1 zal er op de offerte een korting van 5% van toepassing zijn.
Neemt u gerust contact met ons op of vraag een offerte bij ons aan.

Klik hier voor al onze tarieven.