Ontruimingen

Ecomovers is uw partner bij ontruimingen

Wij kunnen u zeer voordelig verhuizen binnen Nederland. wij hebben inmiddels veel ervaring met nationale verhuizingen, zowel groot als klein. Meestal verhuizingen wij in Noord-Holland en Zuid-Holland, maar daar buiten is voor ons ook geen probleem.

Verhuizen is veelal een zeer stressvolle gebeurtenis, waardoor u gebaat bent bij de professionele en snelle service van het team van Ecomovers. U communiceert uw gehele verhuizing met één aangewezen contactpersoon waardoor miscommunicatie veelal wordt voorkomen. Toch vragen? Wij staan altijd voor u klaar! 

Naast verhuizen kunt u bij Ecomovers ook gebruik maken van diverse aanvullende diensten zoals (de)montage service voor die ene ingewikkelde kast. Of maak gebruik van onze inpakservice als u nu al opziet tegen al dat inpakken. 

Doet u liever zoveel mogelijk zelf vraag dan eens naar de diverse inpakmaterialen die Ecomovers kan leveren en kijk ook eens naar onze handige inpaktips! 

Maak een video van uw huis en profiteer van 5% korting!

Binnen 24 uur een offerte op maat!

Vraag uw offerte aan

Gratis en vrijblijvend

Binnen 24 uur reactie

Duurzaam en zorgeloos verhuizen

Wanneer u met spoed een huis of bedrijfspand leeg moet opleveren staan wij voor u klaar. Zowel overdag als ‘s nachts zijn wij er om u te helpen en dit te realiseren binnen de afgesproken tijd.

Onze verhuisteams hebben veel ervaring met het ontruimen van woningen en bedrijfspanden op een milieuvriendelijke manier. Ook bij de ontruimingen werken wij met de voor ons standaard ecologische gedachte.

Vind hieronder een overzicht van de mogelijkheden

  • Verwijderen van kabels, tapijten, tussenwanden en vloerbedekking
  • Verwijderen van achtergebleven apparatuur, meubilair of inventaris. Ook hier zullen wij proberen zoveel mogelijk producten een tweede leven te geven.
  • Grondig schoonmaken van de oude woning of bedrijfspand
  • Verwijderen spijkers, schroeven, bekabeling en overige bevestigingsmaterialen
  • Verwijderen tuinmeubilair
  • Kleine herstelwerkzaamheden

 

Uw contactpersoon zal uw inventarisatie doen.

Dit kan op 2 manieren:

  1. U kunt ervoor kiezen om een filmpje van uw huis te maken waardoor wij gemakkelijk op afstand en in korte tijd een inventarisatie kunnen maken van uw huis en de kosten om alles te verhuizen. Na deze inventarisatie zullen wij een offerte op maat maken voor u.
  2. Als tweede optie kunt u ervoor kiezen dat wij bij u langskomen en samen het hele huis doorlopen om een juiste inschatting te maken van wat er allemaal mee verhuist moet worden. Na deze inventarisatie zullen wij een offerte op maat maken voor u.

Indien u kiest voor optie 1 zal er op de offerte een korting van 5% van toepassing zijn.

 

Bekijk hier onze tarieven.