10 praktische inpaktips

  1. Begin tijdig Begin ruim op tijd met inpakken. Pak elke dag enkele dozen in.
  2. Organisatie Pak elke kamer afzonderlijk in. Gebruik voor elke kamer aparte dozen. Dit komt van pas wanneer je weer gaat uitpakken. Zorg dat je veelgebruikte spullen snel kunt terugvinden door op de dozen te schrijven wat er in zit. De de dozen kunnen ook worden gelabeld met onze verhuislabels.
  3. Nummeren/stickers plakken Geef elke doos een nummer. Duidt aan naar welke kamer de doos moet worden gebracht. Maak per kamer een lijst van de dozen en noteer ook het totaal aantal dozen. Het is een goed idee om wat ruimte op de lijst vrij te laten voor eventuele opmerkingen en vermelding van waardevolle spullen.
  4. Vulmateriaal Vul de dozen bijvoorbeeld met oude kranten in plaats van niet duurzame vulmaterialen om ervoor te zorgen dat de spullen in de dozen niet verschuiven.
  5. Bureauladen Stop hier niet te veel in, want dat kan schade veroorzaken. U kunt ook alle bureaulades leegmaken en de spullen in dozen plaatsen. Check dan wel alle lades.
  6. Glas en servies Wikkel glaswerk, kopjes en borden apart in kranten en stop ze in (kleine) dozen. Gebruik kleding of handdoeken om ze in tegen schokken te beschermen. De zwaardere spullen (borden) moeten onderaan in de doos. Rol tafelzilver in keukenrolpapier. Zet flessen altijd rechtop in verhuisdozen en pak geen scherpe dingen bij kwetsbare zaken. Belangrijk: Schrijf altijd op de doos dat deze breekbaar servies bevat.
  7. Kleding en gordijnen Verpak kostbare kleding in nette dozen. Gordijnen, dekens en kleding kunnen ook goed in plastic vuilniszakken. Kleding kun je zo uit de kast in garderobedozen hangen.
  8. PC, Video en HIFI Verpak waardevolle elektronische apparaten in hun originele verpakking als je deze nog hebt. Gebruik anders dozen en doe hier beschermende vulling in. Wikkel een deken of laken om het voorwerp en plaats het in de doos.
  9. Plannen, plannen en plannen De planning van een verhuizing is erg belangrijk.
  10. Niets vergeten? → CHECKLIST Niets is zo vervelend als dat je op het laatste moment erachter komt dat je iets bent vergeten. Maak daarom gebruik van een checklist.

  Klik hier om onze tarieven te bekijken

 

Onze inpakservice

Bij een verhuizing naar uw nieuwe woning of werkplek is het van groot belang dat alle spullen goed ingepakt zijn. Om uzelf veel werk te besparen en te voorkomen dat u weken tussen de verhuisdozen moet leven, bieden wij de inpakservice aan. Met onze inpakservice kunt u uw inboedel laten inpakken door onze ervaren verhuizers, zodoende kost het u minder tijd en moeite. Wij bieden hiertoe verschillende pakketten aan. Klik hier voor meer informatie.