Wat ons anders maakt

De kernwaarden die ons onderscheiden van anderen

Duurzame verhuisbox

Wij maken gebruik van duurzame kunststof verhuisboxen. Deze zijn oersterk, kunnen meer dan 500 keer worden hergebruikt en zijn na hun levensduur volledig recyclebaar. U kunt ook gebruik maken van kartonnen verhuisdozen, waarbij wij de dozen na gebruik weer van u terugkopen om deze weer te gebruiken bij een volgende verhuizing.

Persoonlijk contact

De gehele verhuizing communiceert u met een vast contactpersoon, met wie alle afspraken worden gemaakt. Uw contactpersoon is altijd degene die uw inboedel heeft geïnventariseerd en is vaak ook degene die u daadwerkelijk komt verhuizen. Op deze manier blijven de afspraken helder, wordt miscommunicatie voorkomen en kan een verhuizing optimaal worden voorbereid.

Recyclen

Neemt u niet al uw spullen mee naar uw nieuwe woning? Maak dan gebruik van onze recycle service! Wij voeren na afloop van de verhuizing uw ongewenste spullen af en geven deze een nieuw leven of recyclen deze in samenwerking met Wecycle.

Complementaire teams

Iedereen heeft zijn sterke punten en vanuit dit principe delen wij onze teams in. Hoe dat werkt? Wij werken in teams waarin we elkaar aanvullen en dus versterken, zogeheten complementaire teams.
Een verhuisteam bij ons bestaat uit een voorman en “helpers”, de voorman is tevens uw contactpersoon en zet de lijnen uit tijdens de verhuizing. De helpers hebben een taak of verantwoordelijkheid gekregen van de voorman, dit kan bijvoorbeeld het inpakken van de meubels zijn of het inladen van de bus.

Deeleconomie

Wij huren onze bussen, waardoor deze gedurende hun levensduur optimaal worden benut.